Historisk godt regnskab for verdens største miljøorganisation

Two workers wearing helmets, masks and gloves in a wastewater treatment plant. © Médiathèque VEOLIA - Jérôme Sevrette / ANDIA

Årsresultatet for Veolia viser stærk vækst i både aktiviteter og resultater og et godt udgangspunkt for fortsat vækst i 2023. 

Da bøgerne lukkede, viste de et historisk flot årsresultat for Veolia med en omsætning på 319 mia. kr. samt vækst i både aktiviteter og resultater. Veolia oversteg alle målsætninger for året med en driftsresultat (EBITDA) på 46,1 mia. kr.

“Vi glæder os over resultatet og over at være en del af så stærk en international organisation, hvor vi tilsammen klart prioriterer miljøet i vores forretning. Det flotte årsresultat udgør desuden et stærkt udgangspunkt for fortsat vækst for 2023”, siger Leif Bentsen, Administrerende Direktør i Krüger Veolia.

Gevinster for miljøet

Udover de finansielle resultater er der også opnået stærke resultater for miljøet. Takket være koncernens samlede aktiviteter blev der fx elimineret 14 mio. ton CO2 hos vores kunder, ligesom 320 mio. m3 vand blev sparet ift. 2019. Det svarer til det årlige forbrug i et land med 6 mio. indbyggere - dvs. Danmark.

Dette understøtter indsatsen for vores samlede formål: “at skabe fremgang ved at forpligte os til at bidrage positivt til FN's Verdensmål, så vi kan skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for os alle.” 

Læs mere her på Veolias engelske hjemmeside