Krüger underskriver fælles statement for at sikre adgang til rent vand for alle i Europa

I dag har vi sammen med 23 andre organisationer valgt at skrive under på, at EU skal nedfælde retten til adgang til rent vand for alle borgere i EU. Det gør vi, fordi rent og sundt vand er selve kernen i vores forretning og derfor et område, der er afgørende for os at arbejde for. 
 

Faktum er er, 10 millioner mennesker i EU stadig mangler adgang til tidssvarende sanitære forhold. I lyset af Covid-19 pandemien er adgang til ordentlige sanitære forhold af vital betydning - ikke bare derhjemme men også i skolen, på arbejdet, det offentlige rum og i sundhedsvæsenet, hvor god håndhygiejne er central for at forebygge smittespredning.  

De 24 organisationer repræsenterer hele værdikæden for vand, sanitet og hygiejne. Sammen har vi i dag sendt en fælles erklæring, der opfordrer EU-institutionerne til at nedfælde menneskerettigheden til vand og sanitet i EU-lovgivningen. 

De underskrivende interessenter opfordrer de europæiske beslutningstagere til at sikre bedre adgang for de 10 millioner mennesker, der stadig mangler adgang til sikre sanitetstjenester i EU. Her understreger vi, at universel adgang til anstændige og sikre sanitetstjenester er et grundlæggende behov og en menneskerettighed.


Læs erklæringen her

Kontakt
HR- og Kommunikationsdirektør
M: 2171 3872
E: [email protected]
FN's Verdensmål
I 2018 blev vi udvalgt af Dansk Industri til at deltage i det ambitiøse projekt “FN's Verdensmål - Fra Filantropi til Forretning”. For os var det oplagt at gå med i dette projekt, da bæredygtighed er forankret i vores forretningsgrundlag. Vi tror på, at bæredygtig vækst kan gå hånd i hånd med tiltag, der gør jorden til et bedre sted at leve.