Krügers årsresultat 2023

Krügers årsregnskab for 2023 vidner om voksende omsætning og overskud på driften til hhv. 522,8 mio. kr. i omsætning og 4,6 mio. kr i driftsresultat (EBIT).

I både ledelsen og bestyrelsen er der tilfredshed med regnskabet for 2023, der viser en omsætning på 522,8 mio. kroner og et driftsresultat (EBIT) på 4,6 mio. kr. mod -9,8 mio. kr. i 2022. Med finansielle omkostninger til lukning af branchekontor i Zambia ender vi med et resultat for året på -4,9 mio. kroner.

“Krüger er en sund, solid og anerkendt virksomhed, og det stærke økonomiske fundament, vi står på, som forretningsenhed i verdens største miljøvirksomhed, Veolia, muliggør satsninger og investeringer i nye løsninger og teknologier, som kan implementeres globalt. Det er især væsentligt at bemærke, at vi trods store omkostninger til investeringer i udvikling af løsninger inden for akvakultur (landbaserede fiskefarme), stadig præsterede et overskud fra driften (EBIT) på knap 5 mio. kr. i 2023”, siger administrerende direktør, Leif Bentsen.

Investeringer i fremtiden

I Krüger oplever vi en stor efterspørgsel på vores kompetencer inden for vand og miljø, og vi forventer at fortsætte den positive udvikling i 2024.

“I 2023 har vores dygtige medarbejdere ydet en stor indsats for at levere stærke løsninger, rådgivning, services og teknologier til vores kunder, så vi sammen bidrager positivt til den grønne omstilling. I 2024 fortsætter vi vores vækstambitioner, og vi forventer derfor endnu flere medarbejdere, en øget omsætning og et positivt driftsresultat”, siger Leif Bentsen.

Læs rapporten i sin helhed her: 
https://www.kruger.dk/om-os/vores-forretning/noegletal