ELGA vandanlæg til laboratorier

Vi tilbyder et bredt spekter af helhedsorienterede løsninger fra ELGA til laboratorier, der stiller høje krav til deres leverandører.

En kontinuerlig og pålidelig forsyning af rent vand til klinisk diagnosticering på forskningslaboratorier og i sundhedssektoren er afgørende. Derfor tilbyder vi et bredt spekter af helhedsorienterede løsninger fra ELGA til laboratorier, der stiller høje krav til deres leverandører.

Optimal vandkvalitet med ELGA

Ultrarent vand er grundlæggende i alle effektive laboratorier, der arbejder med følsomt apparatur og kemiske og molekylærbiologiske analyser. Vandet kan renses på forskellige niveauer, så det passer til de unikke analyser og udstyr. Krüger forhandler en række af ELGAs vandanlæg, der renser og producerer vand af kvaliteten ASTM Type I, II og III. 

Ultrarent vand fra ELGA - ASTM type I

Ultrarent vand af kvaliteten ASTM Type I kræves i nogle laboratorier. Vi er eneforhandler af ELGA-produkterne: ELGA PURELAB CHORUS - et modulopbygget vandbehandlingsanlæg med frihed til at vælge det vandsystem, der passer bedst til jer. ELGA PURELAB FLEX - markedets mest brugervenlige vandbehandlingsanlæg, hvor alle funktioner er samlet i et justerbart dispenserhåndtag. ELGA PURELAB OPTION-Q - der producerer ultrarent vand direkte fra vandhanen. ELGA PURELAB ULTRA - der er udviklet til laboratorier, der har brug for vand af bedste kvalitet, høj driftssikkerhed og fuld ydeevne.

 

Vand til laboratorier med ELGA - ASTM TYPE II

Almindelige laboratorieapplikationer kræver rent vand af kvaliteten ASTM TYPE II. Vi forhandler ELGAs produkter: 

  • ELGA PURELAB PULSE - der er designet til laboratoriemiljøer med behov for fx celledyrkning, mediefremstilling, mikrobiologiske analyser, laboratorievask og kemi.
  • ELGA VISION 250 - der er et stand alone-system, der deioniserer vand.

 

Klinisk vand med ELGA MEDICA

ELGAs serie MEDICA er et specielt udviklet system til kliniske analysemaskiner på hospitaler og laboratorier, der kræver høj sikkerhed for, at systemet kan køre i døgndrift og levere vand af meget høj og stabil kvalitet.

 

Rent vand til laboratoriebrug 
- Se hvordan en kunde fik hurtig hjælp i denne video:


 ELGAS centrale distributionssystemer

ELGAs distributionssystemer kan føde flere applikationer. De kan producere ultrarent vand af kvaliteten ASTM TYPE I, men kan også anvedes til at føde opvaskemaskiner, autoklaver og lignede. Serierne hedder ELGA CENTRA og ELGA PURELAB 7000.

 

Renset vand til sundhedssektoren med BIOPURE fra ELGA

Serien BIOPURE fra ELGA er destillationsanlæg til sundhedssektoren. Det leverer renset og bakteriefrit vand til fx laboratorievask, vaskemaskiner, desinfektorer, autoklaver og vask af endoskopiudstyr.

 

 

Kontakt
Salgsingeniør
Laboratorievand, ELGA lab
M: 4212 0850
E: [email protected]