V-CloudIO

V-CloudIO er dataopsamling i skyen. V-CloudIO kan indsamle, beregne, styre og sende data videre til en central database.

Overblik

Åbenhed, nemhed, deling. Det er formålet med V-Cloudio  - en IT-løsning rettet mod forsyningsselskaber og vandværker, der gør det muligt at øge serviceniveauet over for kunderne. V-Cloudio-enheden gør det nemmere for forsyningsselskaberne at samle forbrugsdata og dele dem via skyen. Den benytter fremtidens teknologi med Industrial Internet of Things (IIoT) med sensorer, der kommunikerer direkte til skyen. 

V-CloudIO findes i flere varianter, som samler data ind fra målerbrønde og storforbrugere, trykforøgerstationer og ventilbrønde, boringer, vandværksstyringer og afløbssystemer. Til hver variant medfølger skabeloner til SRO-skærmbilleder, som nemt kan tilpasses med stednavne m.v.

Databasen kan med et simpelt opslag læses af SRO og andre programmer, f.eks. MS Excel. Med V-CloudIO bliver systemløsningen åben, og det bliver lettere at samkøre data fra forskellige fabrikater og teknologier. V-CloudIO er en moderne løsning parat til brug af big-data funktioner.

V-CloudIO kommunikerer i det stabile GPRS-net med udbyder efter eget valg. Til større systemer anbefales et MPLS-net for bedre datasikkerhed. Krüger hjælper gerne med at vælge den rette løsning.
V-CloudIO databasen er SQL og kan installeres på egen server eller hostes hos anerkendt udbyder. Brugen af databasen er fri og uden begrænsninger, ligesom adgang for tredje-part er uden begrænsninger. Databeskyttelsen sikres af den, der hoster databasen.