Brug regnvand til procesvand

Det er godt for både miljø og økonomi

Mange virksomheder ønsker at genbruge regnvandet, men hvordan gør man det bedst muligt, så både miljø, tid og pengepung tilgodeses? Det kan du læse om her, hvor der er også er en løsning til at reducere brandfaren med støvkontrol. 

 

Besparelser på driftsomkostninger til at anskaffelse og bortskaffelse af vand er i dagens Danmark en stor udgift for mange. Vi tilbyder en specifik behandling til biologikontrol af regnvand, røggaskondensat og springvand.

Biologien er ofte en udfordring i forhold til regnvand, da overflader indeholder et væld af biologi og varierer efter årstiden. I Krüger udvikler vi løsninger tilpasset jeres behov, hvor vi kontrollerer biologi, doserer og monitorerer aktivt stof i en behandling, således at regnvand kan bruges som procesvand. 


Kompetencepakke med kemi, udstyr og rådgivning

Krugers kompetencepakke tilbyder en løsning på en proces til at transformere regnvand til procesvand. Det er en totalløsning, som indeholder design og opbygning af faciliteter til at håndtere vandopsamling og fraktionering. Tilsat erfaring. Det gør det nemt og trygt at være kunde. 

Udover rådgivning forhandler vi doserings- og monitoreringsudstyr, ligesom vi tilbyder Hydrex’ gode produkter. 


Månedlig besparelse på 75.000 kr

En af vores industrikunder anvender regnvand til flere forskellige formål. De bruger ca. 1.500 m3/mdr regnvand, og har opnået kontrol af biologisk vækst med følgende processer og special kemiprodukter fra Hydrex:

  • Monitorering af klor, som styrer dosering af natriumhypochlorit
  • Dosering af sulfitbaseret produkt for beskyttelse af RO membraner eller andre processer, der bliver påvirket negativt af klor

Det har betydet et væsentligt reduceret indkøb af vand og afledning til offentlig behandling, hvilket har givet dem en månedlig besparelse på ca. 75.000 DKK. Derudover bidrager løsningen aktivt til deres arbejde med at være en ansvarlig og miljøbevidst virksomhed. 


Undgå brandfare med støvkontrol

 Udfordringer med støv i industrien fra forskellige kilder kan lede til brandfare, og her hjælper befugtning med vand oftest ikke. I stedet kan Hydrex produkterne bruges til støvkontrol. Ved simple laboratorietest kan vi af- eller bekræfte, hvorvidt specifikt støv lader sig befugte og falder til jorden fremfor at hænge i luften. Det giver øget sikkerhed. 

En af vores kunder er netop ved at teste Hydrex produkter for støvbefugtning. Resultaterne er meget lovende og har reduceret brandfaren markant for virksomheden. 
 

Hør mere på Ajour messen 

Mød os på maskinmestrenes årlige erhvervskonference "Ajour messen" i Odense d. 25-26 november. Her kan du høre meget mere om vores Hydrex produkter og mange løsninger til industrien. 

Kontakt
Salgsingeniør
Kemisk vandbehandling HYDREX
M: 6040 4110
E: [email protected]

Bidrager til Verdensmålene

I Krüger Aquacare bidrager vi positivt til FN’s Verdensmål ved at forbedre energieffektiviteten, understøtte en bæredygtig infrastruktur, forlænge levetiden på anlæg og forebygge vandbårne sygdomme.

Indsustri
Mange industrier har særlige krav til vandkvaliteten i produktionen. Det kan være behov for blødt vand, ultrarent vand, særlige vandanlæg til afsaltning eller lignende. Vi leverer teknologier og løsninger, der opfylder jeres behov for vandbehandling - uanset hvilket behov I har. Det kan fx være osmoseanlæg, øvrige afsaltningsanlæg eller vandanlæg til ultrarent vand.