Skal vi skabe en bedre fremtid sammen?

Vandbranchen er i rivende udvikling, og vi har brug for folk, der vil accelerere den grønne omstilling både i Danmark og internationalt. Kom og bliv kollega med branchens dygtigste maskinfolk og vær med til at udtænke nye muligheder og implementere løsningerne.

Når nogle af verdens største problemer omfatter klima- og miljøudfordringer, er en væsentlig del af løsningen teknologisk udvikling. Den er vi en del af i Krüger - og vi har tårnhøje ambitioner. Derfor har vi brug for folk, der vil være med til at accelerere den grønne omstilling, udtænke nye muligheder og implementere løsningerne.

Vil du også være en del af løsningen og samtidig arbejde et sted, der udvikler dig fagligt? Så læs her, hvad vi kan tilbyde dig som maskinmester og maskiningeniør lige fra København til Aarhus og Aalborg. 

Vores mål som firma er at optimere brugen af vores mest værdifulde ressource: vand. Det gør vi ved at levere løsninger til at bremse, rense og genanvende vand til gavn for nutidens og fremtidens generationer. Eksempelvis har vi nogle af landets dygtigste inden for klimasikring, reduktion af miljøfremmede stoffer og drivhusgasser, ligesom vi blødgør drikkevand uden kemi eller tilsætning af salt.

Uden for landets grænser er der lige nu et stort potentiale for vores løsninger i Norge, da Oslofjorden og Skagerak lider under manglende kvælstoffjernelse fra renseanlæggene. Her kan vi med vores store erfaring på området være med til at skabe et bedre vandmiljø.

Mød Giovanna Gomma, Maskiningeniør

“Når man kommer hjem fra arbejde, føler man sig meget tilfreds med sig selv, fordi man ved, at man med sit arbejde, selvom det kun er en lille del, har bidraget positivt til miljøet og samfundet generelt - hvilket jeg mener er noget at være stolt af.”


Deltagelse i projekter fra start til slut

Du får et job med mulighed for at udfolde hele Schweizerkniven af dine evner inden for forsyningsbranchen og blive en del af Danmarks førende virksomhed inden for vand- og spildevandsområdet. Kort sagt bliver du krumtappen i at få anlæg til at køre optimalt fra start til slut.

Med brug af de nyeste teknologier arbejder vi i Krüger med alle typer af opgaver og projekter som både råd-giver, entreprenør og leverandør. Du får derfor mulighed for at være en del af de absolut største og mest spændende projekter i hele Danmark.

Som maskiningeniør hos os løser du både opgaver på kontoret og ude hos kunden. Det gør din arbejdsdag dynamisk og afvekslende. 

Mød Rasmus Skov, Maskinmester

“Jeg kan rigtig godt lide, at vi arbejder med et projekt fra skitse til udførelse, og at vi har mulighed for selv at udføre research, design og modellering, tilsyn og byggemøder samt den endelige aflevering.”


Fleksibilitet og tværfaglig sparring

Fleksibilitet er nøgleordet for os, så vi tilpasser opgaverne efter, hvad du brænder for. Måske du har en teamleder i maven eller et ønske om at fordybe dig i et specifikt område? Lad os lægge kabalen sammen!

En af styrkerne ved Krüger er, at vi arbejder i hele vandets cyklus, så du vil få stor variation i opgaver og samarbejde. For nylig har vi organiseret os i to store forsyningsenheder i henholdsvis Øst og Vest. Herunder har vi samlet kompetencerne i faglige teams, så du kommer til at indgå i et dedikeret maskinteam. På grund af organiseringen, vil du også indgå i tværfaglige projekter, der involverer andre teams og på den måde accelerere din faglige udvikling.

Mange virksomheder siger, de arbejder tværfagligt. Vi gør det rent faktisk.

Sidst men ikke mindst kommer du til en virksomhed, der er en del af verdens største miljøorganisation Veolia. Det betyder, at udover dygtige mennesker i Danmark, vil du i dit arbejde have adgang til en kæmpe portefølje af viden og teknologier.

Mød Thomas Sønnichsen, Teamleder for maskin

“Selvom jeg har rundet mit 30 års jubilæum, har jeg faktisk ikke oplevet mange ens arbejdsdage. Hver dag byder stadig på nye opgaver og udfordringer, og det er noget af det, der motiverer mig i mit arbejde: at jeg stadig udvikler mig fagligt."

Om os
Vores mål er at optimere brugen af den mest værdifulde ressource: vand. Det gør vi ved at levere løsninger til at rense og genanvende vand. Vores forretningsstrategi er bygget op omkring FN’s Verdensmål, og vi er stolte af at have været en af de første private, danske firmaer til at arbejde målrettet med dem og blive certificeret i dem.