Re.CaP (Reduceret kalkfældning)

Et prisvenligt alternativ til blødgøring

En af vores nyeste teknologier er Re.CaP, som er et prisvenligt alternativ til blødgøring. Det er særligt velegnet til vandværker, som ikke ønsker eller ikke har mulighed for at udvide deres nuværende vandbehandling med et pladskrævende og dyrere blødgøringsanlæg..

Overblik

Re.CaP - Et prisvenligt alternativ til blødgøring 

Re.CaP reducerer kalkudfældning på vandværker, i ledningsnet og installationer med op til 90% - uden at der kræves investering i et fuldt blødgøringsanlæg. Re.CaP kan derfor være et godt alternativ til vandværker, som ikke ønsker eller ikke har mulighed for at udvide deres nuværende vandbehandling med et pladskrævende og dyrere blødgøringsanlæg.

I stedet for reduktion af calcium reduceres drikkevandets indhold af carbonat (CO32-), hvilket mindsker kalkudfældning i ledningsnet og lukkede systemer. 

Re.CaP er dermed en billigere og enklere metode til reduktion af kalkudfældning end blødgøring. Re.CaP anvender ikke kemikalier, der er ingen spildevand, og drikkevandets gode, naturlige smag ændres ikke. 

 

Fordele ved Re.CaP:

  • Billig og simpel løsning til reduktion af kalkudfældning
  • Anvender ingen kemikalier
  • Bevarer drikkevandets gode, naturlige smag
  • Kan installeres alle steder i vandværkets proces fra indløb af råvand til udpumpning af drikkevand til forbrugeren

Læs hvor nemt Re.CaP kan implementeres på jeres vandværk i brochuren, som du finder under “Info materiale” i toppen af siden.