Rent vand ad libitum til indvielsen af Kristrup Vandværk

Lørdag d. 9. september kunne Kristrup Vandværk indvie deres nye og moderne vandværk. Borgmester Torben Hansen klippede et vandrør foran de mange forbrugere og nabovandværker, der var mødt op.

Lørdag d. 9. september kunne Kristrup Vandværk indvie deres nye og moderne vandværk. Borgmester Torben Hansen klippede et vandrør foran de mange forbrugere og nabovandværker, der var mødt op. 

På Asser Rigs Vej ligger nu et spritnyt og moderne vandværk, som forsyner de mange forbrugere med rent vand. Vandværket blev indviet i lørdags, hvor rigtig mange mennesker var mødt op for at få et indblik i det nye vandværk. 

Formand for Kristrup Vandværk Jens-Erik Thomsen startede dagen med at byde velkommen, hvorefter Borgmester Torben Hansen (A) klippede et vandrør over som symbol på indvielsen. 

Derefter kunne de fremmødte smage på det rene vand eller gå om bord i andre gode drikkevarer og pølsevognen.  

Smart koncept gør det nemt at bygge nyt vandværk

Det nye vandværk er bygget efter Krügers Vandværkskoncept, hvor vi i tæt samarbejde med Kristrup Vandværk har stået for myndighedsansøgninger, procesdesign og -garanti, layout, tegninger, udbud af enterpriser, ligesom vi har leveret nøglekomponenterne. 

Formand for Kristrup Vandværk Jens-Erik Thomsen udtrykte stolthed og tilfredshed med det vandværk, vi har leveret, ligesom han roste samarbejdet med Krüger. Fra Krügers side er vi også stolte over det færdige resultat, som er opnået i et tæt samarbejde. 

Højeffektive filtre

Krüger har været rådgiver på projektet, og har også leveret bl.a. vores højeffektive Filtraflo filter og teknologien FiltrafloNIT, der hurtigt og stabilt fjerner ammonium og mangan i vandet. Vi glæder os over at have leveret et vandværk som et lukket system, hvor vi har haft stort fokus på hygiejne, service, energioptimering og vedligehold. Derudover er vandværket forberedt til at kunne udvides til dobbelt kapacitet, hvis man på et tidspunkt vælger at lukke det eksisterende vandværk

Med det nye vandværk samler Kristrup Vandværk deres aktiviteter på samme matrikel. Vandværket forsyner 1.810 forsyningsenheder med ca. 150.000 m3 vand om året.
 

Tid

  • Projektet startede i september 2022
  • Efterår 2022: Bygge- og anlægsarbejderne startede 
  • Forår 2023 var alle de store komponenter er kommet på plads i bygningen
  • Maj 2023 var rørarbejdet stort set færdigt
  • August 2023 var anlægget færdigmonteret
  • September 2023 kunne vi indvie det færdige vandværk 
  • Se hvordan arbejdet skred frem på Kristrup Vandværks hjemmeside
     
Kontakt
Jan Østergaard Nielsen
Salgsingeniør
M: 6023 8560
E: [email protected]
Vandforsyning
Læs om samarbejdet med Dronninglund Vandværk, hvor vi er ved at bygge et helt nyt vandværk via vores “Vandværkskoncept”, hvor vi står for myndighedsansøgninger, procesdesign og -garanti, tegninger, udbud af bygning, smedearbejder og el-arbejder samt leverer nøglekomponenter og SRO-anlæg