WaterManager - Ny og effektiv digital løsning til en sikker vandforsyning

Vi introducerer en ny digital platform, som hjælper vandforsyninger med tilstandsvurdering og optimering af anlæg, planlagt vedligehold og DDS. WaterManager er en Cloud-baseret løsning, der tilbyder mange nyttige funktioner til den moderne vandforsyning, som ønsker at arbejde målrettet og effektivt. Glostrup Forsyning har installeret løsningen og har på kort tid sparet tid og ressourcer. 
 

WaterManager er den ideelle løsning til alle, der arbejder med drift og vedligehold af vandforsyninger. Løsningen giver letforståelige skærmbilleder bl.a. i form af et Dashboard over anlæggenes tilstand, så man hurtigt kan se, om der er behov for driftsmæssige indgreb. Det er et stærkt værktøj til optimering af vandforsyningen mht. energi, ressourcer, vandkvalitet og driftssikkerhed. 

Det indbyggede kort over alle ens anlæg plus en kalender gør det let for vandforsyninger at prioritere opgaver. Således har planlægning af drifts- og vedligeholdelsesopgaver aldrig været nemmere. Derudover overvåger algoritmer diverse nøgletal for anlæggene, så driftspersonalet får besked, når der er behov for vedligehold eller procesoptimering. 

WaterManager konfigureres individuelt, så data kan analyseres, og man kan foretage løbende forbedringer, som det hele jo i sidste ende handler om.
 

Opnåede resultater 

Hos Glostrup Forsyning har vi installeret WaterManager. De manglede et værktøj til at håndtere den viden, de har om vandværkets tilstand og til dokumentation i forhold til deres ISO2200-system. Det fik de med WaterManager: 

“Vi bruger WaterManager til vores HACCP-dokumentation og i vores arbejde med drift og vedligehold af boringer og vandværker. WaterManager giver os et præcist overblik over, hvordan det går. Vi kan se på kortet, hvilke vedligeholdelsesopgaver der skal laves, og vi får alle det samme billede af, hvordan det går i forsyningen. Det sparer os for rigtig meget tid i hverdagen”, siger afdelingsleder Henrik Nicolaisen.
 

Kom hurtigt i gang med Cloud-løsningen

Det er nemt at sætte WaterManager op. Med standardopsætning til vandforsyning kan man hurtigt begynde arbejdet med planlægning, registrering, analyse og forbedringer. WaterManager kan også konfigureres individuelt, så den enkelte vandforsyning får sine helt egne tilpassede rapporter og dashboards. 
 

Fordele ved WaterManager:

  • Planlagt og effektiviseret drift
  • Forebyggende vedligehold
  • Procesoptimering af anlæg
  • Dokumenteret Drikkevandssikkerhed
  • Asset Management i et moderne IT-system

WaterManager er en opgradering af V-History
 

Kontakt
Jan Østergaard Nielsen
Salgsingeniør
M: 6023 8560
E: [email protected]
Digital løsning
WaterManager er et cloudbaseret ledelsessystem til den moderne, effektive og sikre vandforsyning.
Løsningen hjælper med tilstandsvurdering og optimering af anlæg, planlagt vedligehold og DDS. Med let forståelige skærmbilleder er løsningen ideel til alle, der arbejder med drift og vedligehold af vandforsyning.