Studerende og nyuddannede

En verden af muligheder

Som studerende eller nyuddannet har du en lang række muligheder for at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder for en bedre fremtid. Vi er det førende firma, når det kommer til at udvikle bæredygtige løsninger, der bevarer jordens ressourcer. Det gør vi bl.a. ved at anvende innovative teknologier og have medarbejdere, der tænker utraditionelt. 

 

Muligheder for studerende

Som studerende kan du:

  • Skrive speciale eller afgangsprojekt hos Krüger
  • Komme i fem måneders ingeniørpraktik
  • Have studiejob nogle timer om ugen
  • Være elev i fx regnskabsafdelingen

Herudover har vi en række unikke tilbud som Trophées Performance, der er en konkurrence om årets bedste afgangsprojekt fra universiteter verden over. Konkurrencen er udskrevet af vores moderselskab Veolia, og præmien er en rejse.

Vi tilbyder også International Summer School i Paris, hvor ingeniørstuderende har mulighed for at tilbringe ni dage med studerende fra hele verden. Det er et ophold fyldt med viden, udvikling og fokus på at bevare et bæredygtigt samfund gennem cirkulær økonomi.

I 2021 foregår Summer School online på grund af Corona.

 

Muligheder for nyuddannede

Som nyuddannet kan du søge en fast eller midlertidig ansættelse hos os. Du kan også komme i en kortvarig praktik, hvor du får erhvervserfaring eller søge om at blive en del af vores internationale trainee-program kaldet Pangeo.

Kontakt
Lone S. Binderup
HR konsulent
T: 6038 4156
E: [email protected]

Dawid Sebastian Andersen
Recruitment Partner
M: 60393588
E: [email protected]