Efterpolering

Krüger leverer unikke teknologier og udstyr til efterpolering, blandt andet inden for UV-desinfektion, doseringsudstyr og polymeranlæg.

  • Filtrering
  • Actiflo® - Lamelseperator
  • UV-desinfektion
  • Doseringsudstyr
  • Polymeranlæg

 

Filtrering

Hydrotech skivefiltre
Hydrotech er et avanceret filtreringssystem med skivefiltre, som er effektivt og let at omstille. Hydrotech-systemet sikrer en avanceret filtrering og har et kompakt design, som gør systemet egnet til polering af vand på anlæg med pladsmangel.

Membranfiltrering (MBR)
Biosep™ er målrettet biologisk behandling af spildevand. Biosep™ er en stærk kombination af to afprøvede og robuste teknologier: Aerob biologisk behandling med aktivt slam og neddykket membranfiltrering. Biosep™ er kompakt og brugervenlig og producerer vand af meget høj kvalitet, der fuldt ud overholder standarder for badevand, genbrug af vand til vandingsformål samt industrielle anlæg.

Actiflo® - lamelseperator

Kombinationen af Actiflo® og skivefiltre sikrer et særdeles robust og samtidig meget kompakt anlæg, der kan klare store hydrauliske og stofmæssige belastninger. Kombinationen af Actiflo® og skivefiltrene sikrer - sammenlignet med andre løsninger med samme kapacitet og belastning – en 80 pct. reduktion af arealforbruget.

UV-desinfektion

Med Wedecos teknologi er det muligt at nedbryde mere end 99,99 pct. af alle sygdomsfremkaldende stoffer i vand - uden brug af kemikalier. Der er ingen følgevirkninger, det er billigt, yderst effektivt og ikke mindst driftsikkert.

Doseringsudstyr

Krüger leverer færdige løsninger til en pålidelig og nøjagtig kemikaliedosering til industrien og alle andre markeder. Nogle af styrkerne ved doseringsudstyr fra Krüger er, at det er pålideligt, let at betjene og aflæse, har høj målesikkerhed og er klar til at kommunikere med SRO. 

Polymeranlæg

Et polymeranlæg er et komplet opløsnings- og doseringsanlæg til flydende, koncentrerede polymer i emulsions- eller dispersionsform. Anlægget er forsynet med et blandingskammer med indbygget mekanisk omrøring, komplet vandopløsningssystem med trykregulering, armaturer, flydemålere og flowvagt. Det inkluderer også et komplet automatikskab, der indholder en polymer-doseringspumpe til koncentrerede polymer. Herudover leverer vi også anlæg til opblanding og dosering af polymer i pulverform. Vi leverer såvel systetiske som grønne flokkulanter. De grønne flokkulanter er baseret på kartoffelstivelse og er en del af Hydrex®-serien.