Er du klar til et nyt fast forhold?

Det er aldrig for sent at finde nye relationer. I anledning af Valentinsdag leder vi efter stabile relationer med folk, der ligesom os brænder for vand, klima og miljø. Er vi et match?

Det kan være svært at finde den rigtige - også når det kommer til jobbet. Derfor forsøger vi os med en utraditionel matchmaking indsats i forbindelse med Valentinsdag d. 14. februar, hvor du kan se, om dine interesser og kompetencer er et match med vores.

Vi synes egentlig, at vi har rigtig meget at byde på som firma: Vi er nogle af landets dygtigste til at behandle vand og oprense forurenet jord; og så går vi forrest i den grønne omstilling.

Men vi mangler nogen at dele det med!
Er det dig? Så hop direkte til de relationer, vi tilbyder lige nu:

Vælg os for miljøets skyld 🌱

Du vil indgå i et meningsfuldt fagligt forhold med 400 mennesker, der hver dag går på arbejde for at bidrage til den grønne omstilling. 

Faktisk er vi så dedikerede til klima og miljø, at vi er certificerede i FN’s Verdensmål af Bureau Veritas som en af de eneste i branchen. Det betyder, at Verdensmål og den grønne omstilling er pejlemærker i alle vores projekter, så du skal også have et godt øje til miljøet. 

Vælg os for kulturen 💕

Det er nok her, vi må indrømme, at du ikke vil være vores eneste ene. Vi ser nemlig 400 andre. Men vi er helt afklarede med at åbne forholdet op og invitere flere med ind i det, vi selv betegner som en god, stabil og udviklende faglig relation.

Vores gennemsnitlige match har vi været sammen med i over 10 år. Det tager vi som et udtryk for, at vi tilbyder et forhold baseret på tillid, åbenhed og respekt for hinandens forskelle.

Find din type

Er du klar til at være i et forhold med os, men har svært ved at beslutte dig for, hvor dine interesser og styrker kan bruges bedst? Nedenfor har vi samlet 3 forskellige typer, vi meget gerne vil indgå i relation med lige nu. Er der noget for dig?
 

Du er et godt match med vores Forsyningsafdeling. Især hvis ...

... du motiveres af gedigen, faglig udvikling sammen med nogle af landets dygtigste mennesker, når det kommer til drikkevand, spildevand og afløb. Du vil få lange, meningsfulde dialoger med kunder i den danske forsyningsbranche, når du fx rådgiver dem om den bedste løsning.

Vores udkårne tænder fagligt på at have ansvar for større projekter, ligesom du gerne deltager i alle projektfaser. Hvis dine interesser går på at være chef, tilbyder vi også det match.

Vi forestiller os, at du har været i et par andre langvarige forhold, så du har samlet en solid erfaring og ved, hvad du ønsker i en relation.

Match 1: Projektleder

Match 2: Fagchef Automation 

Match 3: Fagchef Maskin 

Match 4: Autodesk Plant3D Specialist

Match 5: Tealeder til el og automation 

Match 6: Teamleder for Danmarks dygtigste procesteam

Du er et godt match med vores Serviceafdeling. Især hvis ...

... du har hænderne skruet godt på, og tænder på at have en travl dag med mange forskellige opgaver. Du kan fx arbejde på en byggeplads, hvor du renser store industrielle anlæg, rørsystemer og tanke. Eller måske er du mere til indendørs fornøjelser, hvor du sørger for, at vores kunders anlæg fungerer optimalt i en ejendom?

Som match med vores Serviceafdeling vil vi have et langdistanceforhold, da meget af dagen går på vejen eller hos kunder. Derfor får din egen fuldt udstyrede servicebil, som du også har med hjem. 

Match 1: Montør til rensning af industrielle anlæg 

Match 2: Montør til ejendomme

Du er et godt match med vores Industri afdeling. Især hvis…

… kvalitet og præcision er dine nøglekvalifikationer, for i dette match vil du nemlig stå for at håndtere kvalitetsprocesser og dokumentation. Du bliver motiveret af at udvikle og implementere projekt- og kvalitetsplaner, testplaner og protokoller, der garanterer levering af højeste kvalitet.

Når du indgår i en relation, er du kendetegnet ved at være selvstændig og god til at opbygge netværk, ligesom dine kommunikationsevner er i top på såvel engelsk som dansk. Vi sætter også pris på en partner med en humoristisk sans.

Tidligere i dit liv har du haft en længere uddannelsesmæssig relation som ingeniør eller tekniker, gerne suppleret med erfaring fra den farmaceutiske verden. Og på en date ville vi kunne føre lange, dybe samtaler om GMP, GAMP og GDP uden at skulle forklare forkortelserne.

Vi har store ambitioner for dette forhold som Kvalitetsingeniør og leder efter en langvarig, fast relation, men vi har ikke hele papirarbejdet på plads endnu. Derfor kan vi lige nu friste med en kaffedate, hvor vi afstemmer hinandens ønsker, motivation og forventninger til vores match.

Klik her for at sende elektronisk ønske om kaffedate eller skriv til Kenneth Svane på [email protected]
Beskriv kort hvorfor du vil på kaffedate og indsæt gerne link til din LinkedIn profil
 

Du er et godt match med vores Internationale afdeling. Især hvis...

... du har en præference for store entrepriseprojekter udenfor landets grænser. I Global Engineering brænder vi fx for at oprense forurenet jord og bygge topmoderne renseanlæg i Norge, der forbedrer vandmiljøet.

Lige nu søger vi efter en person, der går op i at have papir på hinanden og vores kunder, når du forhandler, udarbejder og administrerer kontrakter og sikrer juraen. I denne relation vil du spille en central rolle i at minimere risici og sikre overholdelse af kontraktlige forpligtelser.

Som person går du op i konfliktløsning, ligesom du er god til at kommunikere og formidle til både kollegaer og kunder. Du ville være det helt ideelle match, hvis du har evnen til at kombinere  juridisk ekspertise med stærk forretningsindsigt.

Til denne stilling som Contract Manager vil vi gerne starte med at invitere på kaffe, hvor vi kan diskutere, hvordan vores ønsker og kompetencer matcher.

Klik her for at sende elektronisk ønske om kaffedate eller send skriv til Maiken Faurbye på [email protected]
Beskriv kort hvorfor du skal på kaffedate og indsæt gerne link til din LinkedIn profil